Ενημέρωση για μεταγραφές & αποδεσμεύσεις

29 Δεκέμβριος 2015
(0 votes)
Author :  

Ενημέρωση για μεταγραφές & αποδεσμεύσεις από την ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς

Με αφορμή μεταγραφικά δημοσιεύματα που εμπλέκουν βασικούς ποδοσφαιριστές μας ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, και μετά και την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας 2015/2016 που βρίσκει την ομάδα μας στην 6η θέση της βαθμολογίας και εντός των στόχων της προερχόμενη από μια πολύ ικανοποιητική μέχρι στιγμής πορεία, το Δ.Σ. της ΕΝ.Α.Δ. ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι μοναδικό μέλημα τόσο της Διοίκησης όσο και του Προπονητή είναι η διατήρηση μια άκρως ανταγωνιστικής ομάδας και η περαιτέρω και συνεχής ουσιαστική ενίσχυση της και όχι η διάλυση της.

Συνεπώς, σε συνεννόηση με τον Προπονητή κ. Γιώργο Πολυβίου, η Διοίκηση θα προχωρήσει σε όσες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ κριθούν αναγκαίες για να διατηρηθεί η ομάδα σε ανταγωνιστικό επίπεδο πάντα με γνώμονα το καλό του Σωματείου.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό, η Διοίκηση ήδη έχει προχωρήσει σε προφορική συμφωνία με νεαρό τερματοφύλακα ο οποίος θα πλαισιώσει και θα ενισχύσει το υφιστάμενο δίδυμο τερματοφυλάκων ενώ, σε σχέση με τα κενά στο ρόστερ που έχουν εντοπιστεί στο πρώτο μισό του Πρωταθλήματος, αν προκύψει κάποια αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα τόσο άμεσα όσο και στο μέλλον, θα γίνουν προσπάθειες αν είναι εφικτό να αποκτηθεί.

Παράλλληλα, όσον αφορά στις αποδεσμεύσεις, έχει ήδη αποχωρήσει από την ομάδα ο Osman Kabba που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, ενώ παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Σάββας Πικραμένος, ο οποίος έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…