Διευκρίνιση

16 Ιανουάριος 2016
(0 votes)
Author :  

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας θα ήθελε να αναφερθεί στο λόγο της απόφασης τερματισμού της συνεργασίας του με το Δήμο Ψαρά, προπονητή και φίλο της ομάδας μας, προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Οπώς όλοι γνωρίζουμε ο κ.Ψαράς δεν είχε δικαίωμα να εισέλθει στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-2016 μετά από τιμωρία που δέχθηκε από την Ομοσπονδία Αγροτικών Σωματίων Πάφου (ΠΟΑΣΠ). Μετά από αυτό και βάση καταστατικού της Ομοσπονδίας η ομάδα... μας είχε το δικαίωμα όπως μη δηλώνει προπονητή μόνο για τέσσερις αγωνιστικές (τελευταίο παιχνίδι με την ομάδα του Ποσειδώνα Γιόλους). Έτσι με το πέρας των τεσσάρων αγωνιστικών ζητήθηκε από τον κ.Ψαρά να βρεί λύση στο πρόβλημα το οποίο δημιουργήθηκε. Η λύση αυτή δεν βρέθηκε και έτσι προς αποφυγή περεταίρω τιμωριών, το Διοικητικό Συμβούλιο πήρε την απόφαση αντικατάστασης του προπονητή της ομάδας μας.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι από την αρχή της φετινής περιόδου ξέροντας τη δύσκολη χρονιά που θα ακολουθούσε, βάση των δεδομένων των οποίων είχαμε και τους στόχους τους οποίους είχαμε θέσει, δώσαμε ψήφο εμπιστοσύνης στον κ.Ψαρά. Όμως μη έχοντας άλλη επιλογή, φτάνοντας σε αυτό το αδιέξοδο κάναμε αυτό το οποίο κρίναμε σωστό για το καλό της ομάδας μας. Από την πλευρά μας το θέμα θεωρείται λήξαν και δεν θα μπούμε σε μακροσκελή συζητήσεις περι του θέματος αυτού.

Τελειώνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξανά το φίλο, Δήμο Ψαρά όχι μόνο για τη μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα μας αλλά και για τα επιτεύγματα του παρελθόντος και του ευχόμαστε καλή συνέχεια τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Εκ του Δ.Σ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…